Informace

19. května 2007 v 19:52 | Venom |  Tobey Maguire

Tobey Maguire

Herec

Datum narození: 27.06.1975 Místo narození: Santa Monica, California, USA Znamení: Rak

Přehled
Životopis
Filmografie
Diskuse (49)
Fotogalerie (49)

Fotogalerie (49 fotek): Další fotky >>>
Životopis: [editovat životopis Tobey Maguire] Je synem kuchaře a sekretářky, kteří se rozvedli, když mu byly dva roky. Vyrůstal v Oregonu, Washingtonu, Britské Kolumbii a jižní Kalifornii. Ukončil pouze základní vzdělání a začal se uplatňovat jako dětský herec v reklamách a v TV pořadech; jako host se objevil v seriálech Roseanne - ČTV, Blossom, Earie, Indiana a Walker, Texas Ranger - ČTV. Do širšího povědomí vstoupil titulní rolí předměstského teenagera s přebujelou fantazií Scotta Melroda v sitcomu Great Scott! (1992, Ohromný Scott!). Na film. plátně se uvedl po boku svého kamaráda Leonarda DiCapria v adaptaci autobiografické knížky Tobiase Wolffa Život jednoho chlapce (r. M.
celý životopis >>> Filmografie:
2007Spider-Man 3 (Spider-Man 3) ...Peter Parker/Spider-Man
2006Dobrý Němec (Good German, The) ...Patrick Tully
2004Spider-Man 2 (Spider-Man 2) ...Peter Parker/Spider-Man
2003Seabiscuit (Seabiscuit) ...Red Pollard
2002Jack Black: Spider-Man ...Peter Parker
2002Spider-Man (Spider-Man) ...Spider-Man/Peter Parker
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama