J.K. Simmons (J. Jonah Jameson)

1. června 2007 v 1:00 | Venom |  J.K. Simmons

Místo narození

Detroit, Michigan, USA

Datum narození

9. ledna 1955 (Kozoroh)
52 let (53. narozeniny slaví za 233 dní)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.
2007Spider-Man 3 (J. Jonah Jameson)
2005Děkujeme, že kouříte (Budd "BR" Rohrabacher)
2004Lupiči paní domácí (Garth Pancake)
Spider-Man 2 (J. Jonah Jameson)
2001Mexičan (Ted Slocum)
2000Téměř dokonalý zločin
1999Pravidla moštárny (Ray Kendall)
1997Šakal
Průměrné hodnocení 8 filmů ve filmografii je 80.4%.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama