Rosemary Harris (May Parkerová)

1. června 2007 v 1:00 | Venom |  Rosemary Harris

Místo narození

Ashby, Suffolk, Anglie, Velká Británie

Datum narození

19. září 1927 (Panna)
79 let (80. narozeniny slaví za 120 dní)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.
2007Spider-Man 3 (May Parkerová)
2004Spider-Man 2 (May Parkerová)
2002Spider-Man
2001Dohola (Daisy)
2000Téměř dokonalý zločin
1999Sluneční jas (Valerie Sors)
Můj skvělý tatínek (Gamma MacIntosh)
1996Hamlet (1996) (královna)
1994Oskar 1994 - nominace v kategorii herečka ve vedlejší roli Tom & Viv (Rose Haigh-Woodová)
1978Hoši z Brazílie (paní Doringová)
Průměrné hodnocení 10 filmů ve filmografii je 75.4%.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama