Topher Grace (Venom)

1. června 2007 v 1:00 | Venom |  Topher Grace

Rodné jméno

Christopher Paul Grace

Místo narození

New York, New York, USA

Datum narození

12. července 1978 (Rak)
28 let (29. narozeniny slaví za 51 dní)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.
2007Spider-Man 3 (Venom)
2004V dobré společnosti (Carter Duryea)
Rande s celebritou (Pete Monash)
Dannyho parťáci 2 (sám sebe)
2003Úsměv Mony Lisy (Tommy Donegal)
2002Pinocchio (Lucignolo - Leonardo - hlas)
2001Traffic - Nadvláda gangů (Seth Abrahms)
Dannyho parťáci (sám sebe)
Průměrné hodnocení 8 filmů ve filmografii je 73.7%.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama